Burdur’da çok miktarda uyuşturucu madde ve tarihi eser ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve tarihi eser ele geçirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve tarihi eser ele geçirildi. Yakalanan 17 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01.10.2023-20.10.2023 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapılan çalışmalar sonucu icra edilen faaliyetler çerçevesinde icra edilen 8 faaliyette yakalanarak hakkında adli/idari işlem yapılan 17 şüpheliden 1'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 12 şüpheli ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Müdahale edilen olaylarda, 30 gram eroin, 150 gram Skunk, 3 gram metamfetamin, 5 gram esrar, 176 gram 704 kullanımlık bonzai, 2 adet lyrica, 1 adet suboxone, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet altın sikke, 5 adet sikke, 5 adet heykelcik, 4 adet yüzük, 6 adet broş, 20 adet obje, 1 adet dedektör ve 1 adet kazma ele geçirildi.

Manşetler

Park halindeki otomobili benzin döküp yakan, araç sahibinin yeğeni çıktı
Feci kazada hayatını kaybeden kız, gelinlik ve duvakla uğurlandı
Dörtyol’da tırın motorunda yangın çıktı
Antalya’da kayıp zabıta için arama çalışması başlatıldı
62 kez müebbet hapis cezasına çarptırılan müteahhidin cezası 22,5 yıla indirildi
Antalya’da 2 kişinin ölümüne neden yangında perdelerin tutuşturulduğu iddiası
Kötü kokudan şüphelenerek baktıkları reklam panosundan tanınmayacak halde ceset çıktı
Antalya’daki teleferik kazası davasında karar açıklandı: 8 sanığa hapis cezası
Kaş’ta 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 15 milyon lira olan kaçak gözlük ve saatler ele geçirildi