Burdur’da dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kazalar KGYS kameralarına yansıdı

Burdur'da Ekim ayında meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları yayınlandı.

Burdur'da Ekim ayında meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları yayınlandı.

Burdur il merkezinde geçtiğimiz Ekim aylarında meydana gelen ve KGYS kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi" mesajıyla yayınlanan görüntülerde, 3 kazanın da sürücü dikkatsizliğinden kaynaklandığı görüldü.

Görüntülerdeki birinci kazada; Necati Bey Mahallesi Hatip Hoca Caddesi'nden kontrolsüz bir şekilde çıkan otomobil ile seyir halinde olan başka bir otomobil kavşakta çarpışıyor. İkinci kazada ise Çevreyolu Bulvarı'nda seyir halinde olan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile arkadan çarpıyor. Yayınlanan son kazada ise Bülent Ecevit Bulvarı'nda seyir halinde olan otomobil Tugay Kavşağı'na kontrolsüz giren otomobile çarpıyor.

Manşetler

Belediye meclis üyesi Sevinç: " Arif Kocabıyık sokaklarda fitne dağıtan bir tipti, buda muhalefetin işine geliyordu"
Düğünlerine saatler kala hayatını kaybetmişlerdi: Genç çiftin ölümünde acı gerçek ortaya çıktı
Reyhanlı’da bataklığa düşen büyükbaş hayvan kurtarıldı
Belen’de otomobil alevlere teslim oldu
Alanya’da ağaçlık alanda çıkan yangında 10 dönüm alan ve sera zarar gördü
SUP ile denize açıldılar, kürekleri kırılınca kilometrelerce sürüklendiler
Tır dorsesinde yakalanan Arif Kocabıyık, Konyaaltı Belediyesi’nden aylarca çalışmadan maaş almış
Madde bağımlılarının sokakta sopalarla kovalandığı mahallede huzur ve güven ortamına doğru
Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı