Burdur’da feci kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Burdur'da 2 otomobil ve tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Burdur'da 2 otomobil ve tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Antalya-Isparta karayolu üzeri Kazak-1 tüneli girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (19) idaresindeki 32 AAK 364 plakalı otomobil, C.K.'nin (56) kullandığı 33 AZV 518 plakalı otomobil ve plaka bilgisi alınamayan tır çarpıştı. Kazada her iki otomobilin sürücüsü yaralanırken araçlarda bulunan Hasret Kurman (18), A.K. (52), M.Y. (10), H.K. (10), İ.Y. (18) ve A.D. (53) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yaralılar araçlardan çıkarılırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Hasret Kurman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 7 yaralıdan 4'ünün hayati tehlikesi devam ettiği öğrenilirken kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Manşetler

Samandağ’da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
Adana’da 5 döner yiyip hesap ödemeden gittiler
Adana’da sokak ortasında kavga: Polis havaya ateş açtı
Uyuşturucu firarisi 22 hükümlü yakalandı
Mersin’de tarihi eser operasyonu: Tevrat ve el yazması eser ele geçirildi
Önlem alınmadan yola dökülen toprak yığını gece karanlığında kazaya neden oldu
Hatay’da 37 kaçak göçmen yakalandı
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’den bir gün önce de aynı noktada arkadaşını elektik çarpmış
Hatay’da motosiklet otomobille çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Tipi vurdu heyelan yolu kapattı, 2 çoban ve yaklaşık 650 küçükbaş hayvan yaylada mahsur kaldı