Burdur’da fuhuş operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Burdur'da polis ekipleri tarafından, fuhuş yapan ve yaptıranlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur'da polis ekipleri tarafından, fuhuş yapan ve yaptıranlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Bucak ilçesinde emniyet ekipleri tarafından sosyal medya siteleri üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak fuhuş yapan ve yaptıran şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda İ.B., M.S., G.Ç., A.A.A, H.K ve A.D'nin bir eve giriş çıkış yaptıkları tespit edildi. Yapılan baskında fuhuşa aracılık ettiği öğrenilen M.Ö ile birlikte Özbekistan uyruklu N.Z. ve G.Ç. yakalandı. Fuhuşa aracılık ettiği tespit edilen M.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü
Fuhuşa ’Son durak’ operasyonu: 14 tutuklama
Antalya Büyükşehir davasında Böceklerin tutukluluğuna devam kararı
Ağaca zincirlenen römork reklam panosu oldu, ekipler kaynak makinesiyle müdahalede bulundu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet ve yolsuzluk’ davasında 3. duruşma
Burdur’da samanlık yangını
Antalya’da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim