Burdur’da hizar atölyesinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

Burdur Merkez'de Mahrukatçılar Sitesi'nde gece saatlerinde bir hizar atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Burdur Merkez'de Mahrukatçılar Sitesi'nde gece saatlerinde bir hizar atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Olay, saat 01.30 sıralarında Mahrukatçılar Sitesi'nde meydana geldi. Mehmet T.'ye ait olan ve Mehmet P. tarafından işletilen hizar atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen 4 itfaiye aracı ve 11 personelin müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasarın düşük seviyede olduğu öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Aksu’da otomobil ile tır çarpıştı
Alanya’da safari aracı devrildi: 11 yaralı
Uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı
Tutuklanan Yeni Parti Burdur İl Başkanı Ayten için parti yöneticiliğinden kısıtlama geldi
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Otomobille çarpışan motosikletlinin yola savrulduğu anlar kamerada
Osmaniye’de iş makinesi devrildi, operatör yaralandı
Yalvaç’ta otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı
Aile sağlığı merkezinin çatısında korkutan yangın
Spor salonunda kadın işletmeciye saldırı: Olay anı kameraya yansıdı