Burdur’da iki katlı evde yangın

Burdur merkez Bağlar Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evin ikinci katında yangın çıktı.

Burdur merkez Bağlar Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evin ikinci katında yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer odalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangın, Bağlar Mahallesi 14021. Sokakta bulunan iki katlı müstakil evin ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gülfidan Özçelik'e ait olan evin ikinci katında kiracı olarak kalan Erhan Akbay'a ait bir odada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri, kısa sürede müdahalede bulunarak yangını diğer odalara sıçramadan kontrol altına aldı. Yangında yalnızca bir odada hasar oluşurken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu
Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı