Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor

Burdur'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 7 bin 861 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Burdur'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 7 bin 861 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Edinilen bilgiye göre, kolluk birimleri tarafından vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan yol güzergahlarında motosiklet kullanan sürücüler, emniyet kemeri kullanımı ve aşırı hız yapan araçlara yönelik, trafik denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 7 bin 861 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Manşetler

Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama