Burdur’da kamyonet ile çarpışan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı

Burdur'da otomobil ile kamyonetin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Burdur'da otomobil ile kamyonetin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde Burdur-Antalya Kara yolu üzerinde Karaaliler köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bucak'tan Antalya istikametine gitmekte olan Haluk Teksöz idaresindeki 07 ALB 294 plakalı otomobil ile Karaaliler köyü kavşağında karşıya geçmek isteyen A.T.'nin kullandığı 15 NC 795 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken Haluk Teksöz olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı kamyonet sürücüsü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından Teksöz'ün cansız bedeni morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk
Gazipaşa’da otomobil iş yerine girdi: 3 yaralı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada: 1 yaralı
Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı