Burdur’da kuyuya düşen inek 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Burdur'un Çavdır ilçesinde kuyuya düşen inek, ekiplerin 2 saatlik çalışmasının ardından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Burdur'un Çavdır ilçesinde kuyuya düşen inek, ekiplerin 2 saatlik çalışmasının ardından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Olay, saat 17.30 sıralarında Çavdır ilçesine bağlı Yazır köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inek, yaklaşık 2,5 metre derinliğindeki boş bir su kuyusuna düştü. İneği gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese Burdur AFAD İl Müdürlüğü ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekiplerin çalışmasına bir kepçe de yardım ederken inek düştüğü kuyudan 2 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı. İnek, olay yerinde yapılan kısa bir kontrolün ardından sahibine teslim edildi.

AFAD İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Ekiplerimizin hızlı müdahalesiyle hayvan sağlıklı şekilde kurtarıldı. Tüm canlıların güvenliği için görev başındayız" denildi.

Manşetler

Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı