Burdur’da KYK Yurdunda öğrencilere Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimi

Burdur'da jandarma ekipleri tarafından KYK yurdunda kalan üniversite öğrencilerine aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verildi.

Burdur'da jandarma ekipleri tarafından KYK yurdunda kalan üniversite öğrencilerine aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından Gölhisar KYK Öğrenci Yurdunda kalan (97) öğrenciye, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulamasının kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilere, şiddetin tanımı, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikayet mercileri, 6284 sayılı kanun çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbir kararları hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonunda toplam (48) öğrenciye KADES broşürü dağıtılarak mobil telefonlarına KADES uygulaması indirildi.

Manşetler

Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu