Burdur’da motosiklet denetimi: 226 araç ve sürücüsü kontrol edildi

Burdur'da motosikletlere yönelik denetimlerde 226 araç ve sürücüsü kontrol edilirken 39 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Burdur'da motosikletlere yönelik denetimlerde 226 araç ve sürücüsü kontrol edilirken 39 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince usulsüzlük ve suiistimallerin önüne geçilmesi, kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen trafik kazalarının azaltılması amacıyla 27-28 Şubat tarihlerinde il genelinde "Müşterek Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Kullanımına Yönelik Denetim" gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen uygulamada toplam 226 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 39 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Manşetler

Sulama kanalına düşen keçisini kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti
Antalya’da 1 ay önce taşındıkları daire yangında küle döndü
Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza