Burdur’da süt fabrikasında çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü

Burdur'da bulunan süt ürünleri fabrikasında kimyasalların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Burdur'da bulunan süt ürünleri fabrikasında kimyasalların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın saat 21.00 sıralarında Burdur merkez Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir süt ürünleri fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrika kenarında bulunan hidrojen peroksit içerikli kimyasal malzemelerin bulunduğu alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören çalışanların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Yanan bölümde birçok kimyasal maddenin bulunması nedeniyle büyük bir facianın eşiğinden dönülürken yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Kaldırımda yürürken silahlı saldırıda yaralandı
Kocasının silahlı saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybetti
Filo Denizcilik’e ait ‘Beşparmak’ feribotu Taşucu Limanı’nda bekliyor
Manavgat’taki orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor
Osmaniye’de kontrolden çıkan hafif ticari araç yan yattı: 4 yaralı
Adana’da dehşet: Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını vurdu
Beşkonak’ta orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
Otomobil ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
Takla atan araç park halindeki 4 araca çarptı
Virajı alamayan araç takla attı, sürücü yaralandı