Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin yer tahsisiyle temeli 2018 Ekim’de Meydankavağı Mahallesi’nde atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor. Burdurlu Hasan Dikici Camii, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30 düzenlenecek törenle ibadete açılacak.

İlçedeki tüm ibadethanelerin bakım-onarım ve periyodik temizliğini yapan, Konuksever Mahallesi’ndeki Cemevi’nin tapusunu Hacı Bektaş Veli Vakfı’na devreden Muratpaşa Belediyesi’nin yer tahsisini yaptığı Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor. Meydankavağı Mahallesi’nde, 2018 Ekim’de temeli atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek törenle ibadete açılacak.

 

Burdurlu Hasan Dikici Vakfı ve Yönetim Kurulu Başkanı eğitimci Melahat Atalay’ın katkılarıyla camiinin yapıldığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Belediye olarak elimizden gelen katkıyı sağladık. Çok güzel, huzur dolu bir ibadethane oldu. Müftülüğümüze ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza ve Meydankavağı Mahallemize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Manşetler

Mersin’de bir kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Safari kazasında can pazarı: 12’si turist 15 yaralı
Kovada Gölü’nde 400 metre uzatma ağı yakalandı
Devrilen LNG yüklü çekicideki gaz, 13 saatlik çalışmayla tahliye edilebildi
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu
Burdur’da otomobil taşıyan çekici şarampole devrildi: 1 yaralı
Tarsus’ta fırtınada devrilen istinat duvarı otomobilin üzerine düştü
Dağda kaybolan emekli öğretim üyesini arama çalışmaları 10’uncu gününde devam ediyor
Depremde ailesini kaybeden kadına 500 bin dolarlık borç senedi miras kaldı
Isparta’da 105 litre sahte alkol ele geçirildi