Burhaniye’de güneşli havayı görenler sahillere akın etti

Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 2 haftadan beri yaşanan soğuk havanın ardından, yaşanan bahar havası Ören sahilini hareketlendirdi.

Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 2 haftadan beri yaşanan soğuk havanın ardından, yaşanan bahar havası Ören sahilini hareketlendirdi. Sahile inen vatandaşlar güneşin tadını çıkardı.

Burhaniye" de geçtiğimiz haftalarda yaşanan soğuk havaların ardından gelen bahar havası sahilleri hareketlendirdi. Ören sahiline gelen vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkardı. İskele sahilinde de çay bahçelerinin dolduğunu anlatan Kemal İşi, "Son günlerde yaşanan bahar havası sonucu insanlar sahillere ve parklara akın etti. Özellikle İskele ve Ören sahili hareketlendi. İlk Cemre düştü. İnşallah bundan sonra havalar daha güzel olacak" dedi.

Manşetler

Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi
Antalya’da 550 litre kaçak etil alkol ele geçirildi
Mersin’de kaçak huzurevine operasyon: 12 yaşlı koruma altına alındı
Takla atan patpatın sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya’da elektrikli bisiklet sürücüsüne 126 bin TL ceza
Virajı alamayan tır devrildi saman balyaları yola saçıldı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: Binlerce sentetik ecza ele geçirildi
Isparta’da 4 bin 527 adet uyuşturucu madde ele geçirildi
Isparta’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı