Büyükşehir 5 ilçede kreş açacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kreş sayısını arttırıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kreş sayısını arttırıyor. Büyükşehir, beş ilçede daha çocuk kreşi ve gündüz bakımevi açacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her ilçeye kreş sözünü yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kadınların çalışma hayatında daha aktif yer alabilmesi ve çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilmeleri amacıyla Antalya'nın beş ilçesinde daha çocuk kreşi ve gündüz bakımevi açmak için düğmeye bastı.

Beş ilçede 60 derslik

Daha önce Cam Piramit, Yenigün, Gündoğmuş, Serik, Kaş Kreş ve Gündüz Bakımevlerini hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Kanal Mahallesi'nde 18 derslikli, Muratpaşa Güzeloba Mahallesi'nde 12 derslik, Kumluca'da 13 derslik, Finike'de 12 derslik ve Manavgat 5 derslikli kreş açacak. Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlanacağı kreşlerde alanında uzman meslek elemanlarınca eğitim verilecek. 36-72 aylık çocuklara hizmet verecek kreşlerde çocuklar nitelikli bir eğitim alarak kaliteli bir zaman geçirecek.

Manşetler

Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı
Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı