Büyükşehir Belediyesi’nden ustalara saygı konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Müziğinin unutulmaz iki usta ismi Cem Karaca ve Barış Manço'yu "Ustalara Saygı" Konseri ile anacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Müziğinin unutulmaz iki usta ismi Cem Karaca ve Barış Manço'yu "Ustalara Saygı" Konseri ile anacak.

Bir döneme damgasını vuran usta sanatçılar Cem Karaca ve Barış Manço, unutulmaz şarkıları ile anılacak. 5 Şubat Pazar günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda düzenlenecek konser ücretsiz olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası tarafından verilecek "Ustalara Saygı Barış Manço ve Cem Karaca Şarkıları" Konseri'ni Şef Umut Özdiken yönetecek. Anıl Edebale'nin düzenlemesi ve Ümit Burak Tekinay ve Elif Eda Saraçlar'ın yorumlarıyla en güzel Barış Manço ve Cem Karaca şarkıları Antalyalılar için seslendirilecek.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı