Büyükşehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava etkinlikleri başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava etkinlikleri başladı. "Müzik Şehrin Kalbinde" konserlerinin ilk durağı Hadrianus Kapısı oldu.

Yenilenen güçlü kadrosuyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından düzenlenen konser, vatandaşlara ve turistlere keyifli dakikalar yaşattı. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserde izleyenler hem dans edip hem de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

İlki Hadrianus Kapısında gerçekleştirilen konserler; 9 Haziran 18.30'da Tophane Çay Bahçesi, 16 Haziran Cuma Finike Yat Limanı, 17 Haziran Cumartesi Kumluca Karatepe Etkinlik alanında, 21 Haziran Çarşamba Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda müzikseverlerle buluşacak. Konserlerin yanı sıra yaz aylarının gelmesi ile birlikte 19 ilçenin tamamında açık hava konserleri, çocuk şenlikleri ve festivallerle Antalyalılar kültür ve sanatla buluşacak.

Manşetler

Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı