Büyükşehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava etkinlikleri başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava etkinlikleri başladı. "Müzik Şehrin Kalbinde" konserlerinin ilk durağı Hadrianus Kapısı oldu.

Yenilenen güçlü kadrosuyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından düzenlenen konser, vatandaşlara ve turistlere keyifli dakikalar yaşattı. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserde izleyenler hem dans edip hem de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

İlki Hadrianus Kapısında gerçekleştirilen konserler; 9 Haziran 18.30'da Tophane Çay Bahçesi, 16 Haziran Cuma Finike Yat Limanı, 17 Haziran Cumartesi Kumluca Karatepe Etkinlik alanında, 21 Haziran Çarşamba Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda müzikseverlerle buluşacak. Konserlerin yanı sıra yaz aylarının gelmesi ile birlikte 19 ilçenin tamamında açık hava konserleri, çocuk şenlikleri ve festivallerle Antalyalılar kültür ve sanatla buluşacak.

Manşetler

Isparta’da park halindeki araçta 2 gencin cansız bedeni bulundu
Antalya’da otluk alan yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Mersin’de suç örgütüne yönelik operasyonda 16 tutuklama
Çocuklarını okuldan almak için yola çıkan anne, motosikletiyle karıştığı kazada hayatını kaybetti
Nostalji tramvayında yangın: Esnafın dikkati tramvayı kül olmaktan kurtardı
Adana’da minibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti
Isparta’da 5 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi
Kumluca’da yüzme alanlarında denetim
Yolcu otobüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti
Direksiyon başında rahatsızlanan servis şoförünün kullandığı midibüs direğe çarptı