Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda asfalt mesaisini sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü yol yenileme ve bakım çalışmalarına Dulkadiroğlu ilçesinde aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü yol yenileme ve bakım çalışmalarına Dulkadiroğlu ilçesinde aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin en yoğun kullanılan güzergahlarından Vezir Hoca Bulvarı ve Fetih Bulvarı'nda sıcak asfalt uygulamalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Altyapı imalatları ve yoğun kullanım nedeniyle yıpranan yol yüzeyleri, gerçekleştirilen çalışmalarla baştan sona yenileniyor.

Şehir genelinde ulaşım altyapısını modernize etmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli, konforlu ve uzun ömürlü ulaşım imkanı sağlamak amacıyla birçok arterde asfalt yenileme faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde Dulkadiroğlu'nda yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Vezir Hoca Bulvarı'nda başlatılan asfalt yenileme çalışmalarıyla, altyapı çalışmaları ve yoğun trafik nedeniyle deforme olan yol yüzeyi sıcak asfaltla kaplanıyor. Ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği bir diğer nokta olan Fetih Bulvarı'nda ise altyapı çalışmaları sırasında oluşan tahribatlar giderilerek yol standardı yükseltiliyor.

Gerçekleştirilen asfalt uygulamalarıyla birlikte yolların dayanıklılığı artırılırken, sürüş güvenliği üst seviyeye çıkarılıyor ve araç trafiğinin daha akıcı hale gelmesi sağlanıyor.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü