Büyükşehir ekipleri karavan park tahliyesini tamamladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı ilçe sınırlarında sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanların tahliye işlemini tamamladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı ilçe sınırlarında sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanların tahliye işlemini tamamladı. Kontrolsüz karavan park yerleri Büyükşehir ekipleri tarafından temizledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu Kararı ile Konyaaltı sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanları tahliye etti. Karavanlar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri kontrolünde kaldırıldı. Konyaaltı sahil bandı ve mahalle araları kontrolsüz karavan parklarından arındırıldı.

Park yerleri temizlendi ve ilaçlandı

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri daha sonra Konyaaltı sahil bandı ve mahalle aralarından kaldırılan karavan alanlarını temizledi. Ekipler, karavan park alanlarını sivrisinekle mücadele çerçevesinde ilaçladı. İlaçlanan alanlara daha sonra karasinek tuzağı yerleştirildi. Kaldırılan karavanlardan sonra park yerleri daha güzel bir görüntüye kavuştu.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta silahlı kavgada bir polis hayatını kaybetti
Silifke Belediyesine yönelik ikinci dalga operasyonda 3 şüpheli daha tutuklandı
Burdur’da 52 üniversite öğrencisi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu
KKTC’deki gemi faciasında hayatını kaybeden Mehmet Nuri Ayran, Adana’da defnedilecek
14. kattan düşen şarkıcı Atilla Taş’ın kızı hayatını kaybetti
Burdur’da 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı
Serik’te kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı
Alanya’da çalınan motosiklet JASAT tarafından bulundu
Kaçak tütün ve tütün mamulleri operasyonu
Alanya’da motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı