Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

Antalya'da hızı saatte 85 km’ye ulaşan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle şehir geneli ve ilçelerde bazı ağaçlar devrilirken, bazılarının da dalları kırıldı. Antalya Büyükşehir  Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler gece boyunca zarar gören onlarca ağaca müdahale etti.

HIZLI MÜDAHALE EDİLDİ

Büyükşehir ekipleri çalışmalarına hava aydınlanınca da devam etti. Devrilme tehlikesi bulunan ağaçlar da budandı. Ekipler emniyet önlemleri altında Konyaaltı Caddesi’nde nostalji tramvay enerji hattında devrilen ağaca hızlı bir şekilde müdahale edildi. Kent merkezinde TRT Caddesi, Yıldız Caddesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Konyaaltı Caddesi, Kardeş Kentler Caddesi ve İsmet Gökşen Caddesi’nde devrilen ağaçlar kısa sürede kaldırılarak, trafik güvenliği sağlandı.

ERKEN BUDAMA RİSKİ AZALTTI

Geçen yıllara oranla son yaşanan fırtınada az ağacın zarar gördüğünü söyleyen Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yetkilileri, "Ekiplerimiz tehlike yaratabilecek ağaçlara önceden müdahale ederek, derin budama yapmıştı. Bu da riski azalttı" diye konuştu. Haber Merkezi

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu