Büyükşehir ihtiyaç sahiplerinin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında yer alarak sadece iyi gün dostu değil, kötü gün dostu olduğunu da hissettiriyor.

Büyükşehir Belediyesi geçirdiği ameliyatlar sonrası yürüyemeyen ve yatağa mahkûm olan Korkutelili Hafize Teyze’ye ve Hafize Teyze’ye daha rahat koşullarda yaşamını sürdürebilmesi için hasta yatağı yardımında bulundu.

  

Gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi noktasında titiz bir çalışma yürüten Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Korkuteli Uzunoluk Mahallesi’nde yaşayan Memili lakaplı Mehmet Gökçe’ye ve Çaykenarı Mahallesi’nde yaşayan Hafize Özkaya’ya hasta yatağı temin etti.

MEHMET AMCA DÖŞEKTEN KURTULDU

Bel fıtığından dolayı belden aşağısı felç olan ve iyileşebilmek için ameliyat olan 77 yaşındaki Mehmet Gökçe yaklaşık 6 aydır yatağa mahkûm şekilde yaşamını sürdürüyordu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı sosyal hizmet uzmanları tarafından yapılan inceleme sonrası Mehmet Amca’ya hasta yatağı temin edildi. Evine getirilen yatak sayesinde döşekte yatmaktan kurtulan Mehmet Amca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmalarının örnek olmasını istedi.

HAFİZE TEYZE’DEN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Korkuteli Çaykenarı Mahallesi’nde yaşayan ve 7 ay önce beline platin takıldıktan sonra vücudu enfeksiyon kaptığı için yürüyemez hale gelen 63 yaşındaki Hafize Özkaya’ya da hasta yatağı temin edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yatağı teslime dilen Hafize Teyze bu zor gününde yanında yer aldığı ve yardım elini uzattığı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Haber Merkezi

Manşetler

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu