Büyükşehir Kepez Santral Mahallesi 100. Yıl kreşi açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez Santral Mahallesinde yapımı tamamlanan 100. Yıl Kreşi miniklere kapılarını açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez Santral Mahallesinde yapımı tamamlanan 100. Yıl Kreşi miniklere kapılarını açtı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Kepez ilçesi Kepez Santral Mahallesine kazandırılan 100. Yıl Kreşi üç sınıf ile hizmet verecek. Proje yapımında çocukların kullanımı düşünülerek özel olarak tasarlanan yeni kreş binasında yemekhane, uyku odaları, çocuk tuvaletleri, sınıf ve oyun odaları yer alıyor.

Büyükşehir 100. Yıl Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi ile ilgili bilgi veren birim sorumlusu Ferhan Durmaz, "100. Yıl kreşi olarak bu yılki eğitim-öğretim döneminde ilk eğitimlerimizi vermeye başladık. Kreşimizde branş derslerimizle birlikte jimnastik, İngilizce, satranç ve drama derslerimizle çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere yemek öğünlerimiz var. Öğrenme, sosyalleşme, dayanışma, beceri kavramları için çocuklarımız sınıf öğretmenlerimiz ile birlikte aktif bir eğitim almaktalar. Bu bölgede mahallede kreşimize çok büyük bir talep var" dedi.

Öğrenci velilerinden Şeyda Taylı ise "Büyük bir yerleşim alanında yaşıyoruz. Böylesine bir kreş büyük bir ihtiyaçtı. Fiyat politikası olarak bizler için gayet uygun, bütçemizi yormuyor Bu kreş açılmadan önce burada birçok aile daha uzaklardaki kreşleri tercih ediyor ve zorlanıyordu" dedi.

Manşetler

Dolapta yakalanan hırsızdan polislere: "Maşallah ne oldu şimdi?"
Bucak Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde feci görüntüler
Kahramanmaraş’ta silahlı saldırı: 1 yaralı
Isparta’da feci kaza nişanlı çifti hayattan kopardı
Isparta-Antalya kara yolunda feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Antalya’da evde ölü bulunan gencin teyzesinden yürek yakan ağıt: "Dayanamam ben, içim yanıyor"
Cinayetle biten kavgada hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Burdur’da 2 genç tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandı
Bayram günü yangın afetini yaşadılar
Göç yolundaki leyleklere av tüfeğiyle ateş ettiler