Büyükşehir Kırsal yolları güçlendiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerde vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy, Büyükköy ve Yeşilyayla mahalleleri grup yollarında bakım onarım çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi yeni yol ağları açarak ve mevcut yollarda bakım onarım çalışmalarıyla ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

KIRSALDA HUMMALI ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt yama ekipleri, daha önce Küçükköy, Büyükköy ve Yeşilyayla mahalleleri grup yollarında zamanla deforme olan bölgeleri iş makinalarıyla sökmüş ve sıkıştırma çalışmaları yapmıştı. Ekipler sıkıştırılan bölgelerde asfaltlama çalışması yaptı. Küçükköy mahallesi grup yolunda asfalt yama çalışmalarını tamamlayan ekipler Büyükköy Mahallesi grup yoluna geçerek çalışma yaptı.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Yürütülen bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir’e Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi eşlik etti. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren muhtar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür etti. Haber Merkezi

Manşetler

Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi
Mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı
Osmaniye’de trafik kazası 1 ölü 3 yaralı
Kozan’da zabıta ekiplerinden bayram denetimi
Antalya’da 20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Reyhanlı’da konteyner alevlere teslim oldu