Büyükşehir Lara Birlik Halk Plajındaki bankları yeniledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaza hazırlık çerçevesinde çalışmalara devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaza hazırlık çerçevesinde çalışmalara devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Konyaaltı sahilinin ardından Lara Birlik Halk Plajı'nda da bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antalyalıların daha konforlu bir yaz geçirebilmesi için sahillerde yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Lara Birlik Halk Plajı'nda zamanla deforme olan bankları yeniledi.

Deniz ve piknik yapma imkanının bir arada olduğu Lara Birlik Halk Plajı mesire alanında bulunan, kış aylarının olumsuz etkileri ile deforme olan banklar ve piknik masaları değiştirildi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'nın atölyesinde üretilen yeni bank ve piknik masaları yerlerine monte edilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında görevli Ziraat Mühendisi Hüseyin Karademir, "Vatandaşlarımızın piknik alanını rahatlıkla kullanabilmesi için 50'nin üzerinde piknik masası ve banklarının montajını gerçekleştirdik. Her yıl yoğun şekilde piknik alanlarımız tahrip ediliyor. Bu park ve sahil hepimizin. Vatandaşlarımızı Lara Birlik Halk mesire alanını birlikte korumaya davet ediyoruz" dedi.

Manşetler

Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama