Büyükşehir'den 15 kişiye tam donanımlı hasta yatağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi uzun süre yatarak tedavi görmek zorunda olan hastalar için büyük öneme sahip elektronik hasta yatakları ile dertlere derman olmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde ihtiyaç sahibi vatandaşların hasta

Ergonomik yapısıyla, yattığı süre boyunca hastanın konforunu sağlayan, hasta yakını için de kolaylık sunan elektronik hasta yatakları Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Hasta yatağı yardımı kapsamında Demre, Akseki, Finike, Elmalı, Gündoğmuş ve Kumluca'da 15 vatandaşın daha hasta yatağı talebi karşılandı.

DEMRE'DE 5 VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre İlçe Hizmet Birimi'ne yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu Demre'de 5 vatandaşa hasta yatağı yardımı yapıldı. Gökyazı, Gürses, Alakent VE Büyük Kum mahallelerinde yaşlılık ve çeşitli hastalıkları bulunan 5 vatandaşa elektronik hasta yatağı verildi.

HASTALAR KONFORA KAVUŞTU

Gündoğmuş ve Akseki Hizmet Birimi ekipleri de tedavisi yatarak devam eden 4 kişiye hasta yatağı temin etti. Finike Turunçova Mahallesi'nde ise çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle yatarak tedavi gören 3 hastaya yatakları teslim edildi. Elmalı'da ise Bayralar Mahallesi'nde yaşayan ve düşme sonucu kalçası kırılarak yatağa bağımlı kalan 102 yaşındaki Ayşe Gözel'e tam donanımlı hasta yatağı verildi. Yatakların kurulmasının ardından hastalar da hasta yakınları da daha konforlu şartlara kavuştu.

HASTA YAKINLARI MUTLU

Geçirdiği kaza sonucu iki bacağı da kırılan ve yatarak tedavi gören 35 yaşındaki vatandaş ile Kumluca Beykonak Mahallesi'nde ankiloz ve beyin küçülmesi nedeniyle 2 yıldır yatağa bağımlı olan bir kişiye tam donanımlı hasta yatağını teslim etti. Hasta yakınları fonksiyonlu hasta yatağı olmadığı için babasının bakımında çok zorlandıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Çeşitli nedenlerle yürüyemez hale gelen vatandaşlara da tekerlekli sandalye desteğinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Yeşilyayla Mahallesi'nde ikamet eden Ayşe Koyuncu'ya tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

 

Manşetler

Bahçedeki kuyuya düşen 94 yaşındaki adam kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 tutuklama
Kahvehaneyi, kumarhaneye çeviren 42 şahsa 487 bin TL ceza
Antalya’da kontrolden çıkan otomobil ırmağa uçtu
Defne’de iş yeri alevlere teslim oldu
Manavgat’ta 25,5 milyonluk kaçak ürün operasyonu
Bin 433 sentetik ecza ele geçirildi
Adana’da sosyal medyada suç örgütü propagandası yapan 94 şüpheliye işlem yapıldı
İş makinasının kolona son dokunuşu 7 katlı binayı yerle bir etti
Restoranda önce selamlaştılar, sonra silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı