Büyükşehir’den Alanya’nın batısında yol çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın batısında yer alan Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Yolu’nda genişletme ve stabilize çalışmalarına başladı. 3 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu genişletme çalışmalarının ardından yaz aylarında asfaltlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’nın kırsal mahallelerindeki çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Alanya’nın batısında yer alan Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda genişletme ve stabilize çalışmalarına başlandı.

YAZ AYLARINDA ASFALTLANACAK

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 9 km uzunluğundaki yolun dar ve kullanışsız olması nedeniyle, bölge sakinlerinin sık sık şikâyet ettiği yolu yatırım programına alarak, daha konforlu hale getiriyor. Karamanlar tarafından başlanan genişletme çalışmaları, Orhan ve Gözübüyük mahallesine kadar devam edecek. Genişletilen yerlerde yağmur suyu ve derelerin geçiş noktalarına büzler yerleştirilirken, yolda stabilize çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yol asfalt programına alınarak yaz aylarında ise asfaltlanacak. Böylece, üç mahalle arasındaki ulaşım da daha konforlu ve sağlıklı olacak.

Manşetler

Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı
Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı