Büyükşehir’den Alanya’nın batısında yol çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın batısında yer alan Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Yolu’nda genişletme ve stabilize çalışmalarına başladı. 3 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu genişletme çalışmalarının ardından yaz aylarında asfaltlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’nın kırsal mahallelerindeki çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Alanya’nın batısında yer alan Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda genişletme ve stabilize çalışmalarına başlandı.

YAZ AYLARINDA ASFALTLANACAK

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 9 km uzunluğundaki yolun dar ve kullanışsız olması nedeniyle, bölge sakinlerinin sık sık şikâyet ettiği yolu yatırım programına alarak, daha konforlu hale getiriyor. Karamanlar tarafından başlanan genişletme çalışmaları, Orhan ve Gözübüyük mahallesine kadar devam edecek. Genişletilen yerlerde yağmur suyu ve derelerin geçiş noktalarına büzler yerleştirilirken, yolda stabilize çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yol asfalt programına alınarak yaz aylarında ise asfaltlanacak. Böylece, üç mahalle arasındaki ulaşım da daha konforlu ve sağlıklı olacak.

Manşetler

Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"
Kazada kapanan E-90 Otoyolu, araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı
Osmaniye’deki feci kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Hatay’da kuvvetli fırtına etkisini hissettirdi
Minibüsle çarpışarak hurdaya dönen TOFAŞ’taki 2 kişi yaralandı
DSİ’ye ait kepçenin çalınıp define arandığı iddiası
Eşi banyoya mezar kazıp gömmüştü, çocuklarının haber alamaması üzerine kadının cansız bedeni bulundu
Konyaaltı ve Elmalı’da uyuşturucu operasyonu
Antalya’da kaçak alkol operasyonu: 52 bin litre etil alkol ele geçirildi