Büyükşehir’den Alanya’nın batısında yol çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın batısında yer alan Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Yolu’nda genişletme ve stabilize çalışmalarına başladı. 3 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu genişletme çalışmalarının ardından yaz aylarında asfaltlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’nın kırsal mahallelerindeki çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Alanya’nın batısında yer alan Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda genişletme ve stabilize çalışmalarına başlandı.

YAZ AYLARINDA ASFALTLANACAK

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 9 km uzunluğundaki yolun dar ve kullanışsız olması nedeniyle, bölge sakinlerinin sık sık şikâyet ettiği yolu yatırım programına alarak, daha konforlu hale getiriyor. Karamanlar tarafından başlanan genişletme çalışmaları, Orhan ve Gözübüyük mahallesine kadar devam edecek. Genişletilen yerlerde yağmur suyu ve derelerin geçiş noktalarına büzler yerleştirilirken, yolda stabilize çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yol asfalt programına alınarak yaz aylarında ise asfaltlanacak. Böylece, üç mahalle arasındaki ulaşım da daha konforlu ve sağlıklı olacak.

Manşetler

Belen’de çıkan ev yangını söndürüldü
Hassa’da çöplük alanda yangın çıktı
Reyhanlı’da park halindeki otomobil alev aldı
Mersin’de sahte içki üreten şahıs yakalandı
BAŞKAN BAHAR: “KIDEM TAZMİNATI FONU KURULMALIDIR”
TAŞIMA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI BAKANA ULAŞTIRILDI
Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı
Nehre atladığı öne sürülen şahsı arama çalışması başlatıldı
Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çekici çarptı: 1 yaralı