Büyükşehir’den Çakırlar’daki üreticilere makine hibesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çakırlar Mahallesi'ndeki üreticilere hamur karma makinesi ve ceviz soyma makinesi hibesi yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çakırlar Mahallesi'ndeki üreticilere hamur karma makinesi ve ceviz soyma makinesi hibesi yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefleri doğrultusunda, Antalya'da, tarımcılığın yoğun olduğu bölgelerdeki halka hibe desteğini sürdürüyor. Çiftçinin işini kolaylaştırmaya yönelik hibeler, vatandaş tarafından olumlu tepki almaya devam ediyor. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Konyaaltı ilçesine bağlı Çakırlar Mahallesi'nde hamur karma makinesi ve ceviz soyma makinesi hibesi yapıldı. Hamur karma makinesinin, kırsal bölgede toplu yapılan etkinlikler için önemli bir kolaylık sağlaması hedeflenirken, ceviz soyma makinesinin ise ceviz üreticiliği yapan çiftçinin önemli sorunlarından biri olan ceviz soyma problemine çözüm olması bekleniyor.

"Hibe çalışmaları devam ediyor"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli Fatih Alkan, "Çakırlar Mahallesi'nde, vatandaştan gelen talep doğrultusunda, hamur karma makinesi ve ceviz soyma makinesi desteğinde bulunduk. Vatandaşımızın taleplerini karşılamak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Manşetler

Sağanak sonrası Savrun Çayı taştı, Kadirli’de hayat durma noktasına geldi
Sele kapılan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, çevre illerden destek ekipleri sevk edildi
Alanya’da tadilattaki otelde çıkan yangın korkuttu
Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi