Büyükşehir’den Döşemealtı’na bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı’nda mevsimsel çiçek dikimi ve bakımlarını sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla halkın ortak kullanımına açık tüm alanları daha bakımlı hale getiriliyor.

Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizlik ve bakım çalışması yapılıyor. Ekipler, orta refüjdeki yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

ESTETİK PEYZAJ ÇALIŞMASI

Çalışmalar kapsamında halkın ortak kullanımına açık tüm alanlar temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiriliyor. Estetik peyzaj çalışmaları titizlikle yapılırken ilçe genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda ağaçlandırma, ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama, park bakım ve revize çalışmaları da hız kesmeden sürdürülüyor.

Manşetler

Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi
Mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı
Osmaniye’de trafik kazası 1 ölü 3 yaralı
Kozan’da zabıta ekiplerinden bayram denetimi
Antalya’da 20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Reyhanlı’da konteyner alevlere teslim oldu