Büyükşehir’den Manavgat’ta mezarlıklarda çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta mahallelerde mezarlıkların eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta mahallelerde mezarlıkların eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattı. Mezarlıklara parke zemin, tel çit ve yürüyüş yolları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, mezarlıkların iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yönelik proje kapsamında Manavgat'taki mezarlıkların eksikleri gideriyor. Ekipler, mezarlıklara kapalı namaz kılma, parke zemin kaplaması ve yürüyüş yolları yaparak, etrafını da tel çitlerle çeviriyor. Bu kapsamda Saraçlı, Kavaklı ve Taşağıl Mahallerinde çalışmalar devam ediyor.

Vatandaşların özellikle mezarlık ziyaretlerinde daha güvenli ve rahat bir şekilde hareket edebilmeleri için mezarlık içi ve çevresine kilitli parke taşıyla modern yaya yolları yapıldı. Bu çalışmalarla hem mezarlık çevresinde düzenli bir görünüm sağlandı hem de halkın ulaşımı kolaylaştırıldı.

Manşetler

Poligondan silah çalan 16 yaşındaki çocuğa 5 yıl 10 ay hapis ve 30 bin lira para cezası
Antalya’da oto boyama atölyesindeki yangında iki iş yeri zarar gördü
Kaza geçiren polis memuru şehit oldu
Köpekten kaçarken kamyonun altında kalarak ölmüştü, sınıf arkadaşlarının vefası anneyi duygulandırdı
Bahçedeki kuyuya düşen 94 yaşındaki adam kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 tutuklama
Kahvehaneyi, kumarhaneye çeviren 42 şahsa 487 bin TL ceza
Antalya’da kontrolden çıkan otomobil ırmağa uçtu
Defne’de iş yeri alevlere teslim oldu
Manavgat’ta 25,5 milyonluk kaçak ürün operasyonu