Büyükşehir’den Manavgat’ta mezarlıklarda çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta mahallelerde mezarlıkların eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta mahallelerde mezarlıkların eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattı. Mezarlıklara parke zemin, tel çit ve yürüyüş yolları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, mezarlıkların iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yönelik proje kapsamında Manavgat'taki mezarlıkların eksikleri gideriyor. Ekipler, mezarlıklara kapalı namaz kılma, parke zemin kaplaması ve yürüyüş yolları yaparak, etrafını da tel çitlerle çeviriyor. Bu kapsamda Saraçlı, Kavaklı ve Taşağıl Mahallerinde çalışmalar devam ediyor.

Vatandaşların özellikle mezarlık ziyaretlerinde daha güvenli ve rahat bir şekilde hareket edebilmeleri için mezarlık içi ve çevresine kilitli parke taşıyla modern yaya yolları yapıldı. Bu çalışmalarla hem mezarlık çevresinde düzenli bir görünüm sağlandı hem de halkın ulaşımı kolaylaştırıldı.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"