Büyükşehir’den Ödüllü FIFA 2020 Turnuvası

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde popüler olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı.

‘Biz birlikte yaparız’ diyerek gençlerin fikirleri ve isteklerine duyarsız kalmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in vaatleri arasında yer alan E-spor faaliyetlerini hayata geçiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Akdeniz Üniversitesi Elektronik Spor Topluluğu iş birliği ile organize edilen ‘Antalya FIFA 2020 e-spor Turnuvası’ 7 Kasım Cumartesi saat 10.00’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

PARA ÖDÜLÜ VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER

Antalya FIFA 2020 E-spor Turnuvası kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından birinciye üç bin (3.000) TL, ikinciye iki bin (2.000) TL, üçüncüye bin (1000) TL olmak üzere toplam 6 bin TL para ödülü taktim edilecek. Ayrıca katılım sağlayan gençlere madalya ve Antalyaspor forması hediye edilecek.

BAŞVURU 5 KASIM’DA BİTİYOR

Katılımcılar, katılımın 128 kişiyle sınırlı olduğu turnuvaya 27 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında www.abbsporhizmetleri.com internet adresinde yer alan online formu doldurarak kayıt olabilecek. Haber Merkezi

Manşetler

Sulama kanalına düşen keçisini kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti
Antalya’da 1 ay önce taşındıkları daire yangında küle döndü
Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza