Büyükşehir'den sağlık çalışanlarına yemek desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle görevlerinin başından ayrılamayan ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına desteği sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele ve önleme çalışmalarını aralıksız devam ederken, salgın hastalığa karşı hayatlarını ortaya koyarak yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına da desteğini sürdürüyor. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya’daki hastanelerde acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği verilmiş ve kasa kasa portakal sağlık çalışanlarına gönderilmişti.

NE YAPSAK AZ

Büyükşehir Belediyesi şimdi de koronavirüsle mücadelede özellikle Covid 19 salgın kapsamında fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının aileleri için yemek hizmeti verecek. Vatandaşlar için hayati önem taşıyan salgın önlemede çalışan sağlık personelinin eş, çocuk ve yakınlarının temel beslenme ihtiyaçlarına destek olunacak. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ailelere günlük olarak 3 çeşit yemek hizmeti sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ‘Salgın önleme kapsamında çalışan sağlık personelleri için ne yapılsa az’ diyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi. Haber Merkezi

Manşetler

Antalya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi
Manavgat’ta suç ve suçlularla mücadele operasyonunda 12 şüpheli yakalandı
Apartmanda iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu imalatına jandarma darbesi
Öğretmenevinin mutfak bölümünde çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi
Balkonda alev alan yatak korkuttu
Ticari taksi ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Kanala uçan otomobilden burnu bile kanamadan çıktı
Mersin’de kaçak sigara ticareti yapan 3 şüpheli yakalandı
Seyhan polisi bir evde 10 ruhsatsız tabanca ele geçirdi