Büyükşehir’den yangın mağduru ailelere inşaat malzemesi desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta yangından etkilenen ailelerin evleri ve ahırlarını tamamlamaları için inşaat malzemesi yardımı yapıyor.

Manavgat yangınının ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Afetzede vatandaşların başvurusunun ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen vatandaşlara, bulundukları mahallenin muhtarıyla da görüşülerek inşaat malzemesi desteği sağlanıyor.

EV VE AHIRLAR ONARILIYOR

Yangında evlerini ve ahırlarını kaybeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara onarım için inşaat malzemeleri teslim ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Manavgat Saraçlı Mahallesi’nde Balık Ailesi’ne ve Demirciler Mahallesi’nde Poyraz Ailesi’ne inşaat malzemeleri verildi. Yardımı teslim alan Havva Poyraz, “Kaba inşaatına yeni başladığımız inşaatımız için malzemeleri getiren Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun’’ dedi.

 

 

Manşetler

Depremde eşini, 2 çocuğunu ve bacaklarını kaybeden acılı anne, yaptığı alışverişin borcunu ödeyemeyince mahkemelik oldu
Yola düşen kayaları iple araca bağlayıp çektiler
Otoyolda karşıya geçmeye çalıştı, tırın altında kalıp öldü
Isparta’da bir haftalık polis denetimlerinde 46 aranan şahıs yakalandı
Falezlerde mahsur kalan kediyi film gibi operasyonla kurtardılar
Kozan’daki cinayetin şüphelileri yakalandı
Otomobil akaryakıt istasyonuna daldı, facianın eşiğinden dönüldü
Isparta’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bir köyde su baskınları yaşandı
Yarıyıl tatili için gittikleri memleketlerinden dönüşte hayatlarını kaybettiler
Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı