Cadde ortasına yatarak araçların geçişine izin vermeyen alkollü şahsın rahat tavırları pes dedirtti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aşırı alkollü şahıs cadde ortasına yatarak araçların geçişine izin vermedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aşırı alkollü şahıs cadde ortasına yatarak araçların geçişine izin vermedi. Şahsın rahat tavırları ise görenlere pes dedirtti.

Olay, Manavgat ilçesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde bir işletmede alkol alan iki kişi bir süre sonra kavga etti. Kavga eden arkadaşlardan birisi olay yerinden ayrılırken diğer arkadaş Ş.İ., araç trafiğinin yoğun olduğu caddede yolun ortasına oturdu. Bir süre sonra ise uzanarak yattı. Karşılarında şahsı yolun ortasında yatar durumda gören sürücüler ise şaşkınlık yaşadı. Şahsın o anki rahat tavırları ise görenlere pes dedirtti.

Korna çalarak uyaran sürücülere aldırış etmeyen şahıs için 112 Acil Çağrı merkezinden yardım istendi. Şahıs olay yerine gelen sağlık çalışanları tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Manşetler

Çöpte bulduğu bayrağı alıp temizleyen ve kamyonuna asan Kepez Belediyesi çalışanına başkandan plaket
2 yaşındaki çocuk babasının kullandığı aracın altında kaldı
Kumluca’da 800 litre kaçak alkol ele geçirildi
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü
Biber yüklü kamyoneti çaldılar, biberleri satıp parasını harcayamadan yakalandılar
Antalya’da bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 20 milyon olan 20 bin kaçak gözlük ele geçirildi
Otomobil takla attı, 4 yaralı
Osmaniye’de 19 yaşındaki genç bıçaklanarak hayatını kaybetti: 2 gözaltı