Çakmak ışığında tekel bayiyi böyle soydu

Adana'da yüzünü kapüşon ve atkıyla gizleyerek tekel bayiden 150 bin TL değerinde içki ve sigara çalan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Adana'da yüzünü kapüşon ve atkıyla gizleyerek tekel bayiden 150 bin TL değerinde içki ve sigara çalan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 31 Ekim'de Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'ndeki bir tekel bayide meydana geldi. Motosikletle ile bölgeye gelen Caner B. (22), tekel bayinin kapısını zorlayarak içeri girdi. Yakalanmamak için işyerinin ışığını açmayan Caner B., çakmak yaktı. Çakmak ışığı ile iş yerinde bulunan toplamda 150 bin TL değerinde içki ve sigarayı çaldı. Şüpheli daha sonra geldiği motosikleti ile bölgeden ayrıldı. Bu anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

İşyerinin soyulduğunu fark eden kişi durumu polise bildirdi. Bölgeye Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. İşyerine gelen polis güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelinin kimliği belirledi. Kimliği belirlenen şüpheli saklandığı evinde yapılan operasyonla yakaladı.

Şüpheli emniyetteki sorgusunda çaldığı ürünleri tanımadığı birisine sattığını belirtti. Hırsızlık suçundan birçok kaydı bulunan Caner B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Otobanda 324 Km hıza ulaşan motosikletli ölüme meydan okudu
Yangına uykuda yakalandı, alevlere müdahale ederken yaralandı
Mersin’de 459 adet kaçak parfüm ele geçirildi
Eski çalıştığı iş yerini basıp 4 kişiyi vuran şahıs çatıda yakalandı
Alanya’da çay taştı: İşletmelere ait çardaklar sular altında kaldı
Hatay’da sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü
Otobüsle çarpışan tır, barakaya daldı: Ekipler ve vatandaşlar dakikalarca olay yerinde yaralı aradı
Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada