Çameli Belediyesi’nin sahra mutfağı Hatay’da hizmete başladı

Denizli'nin Çameli Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen sahra mutfak, faaliyete geçerek vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Denizli'nin Çameli Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen sahra mutfak, faaliyete geçerek vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Hatay'ı da etkileyen iki büyük depremin ardından yaraları sarmak için harekete geçen Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi, Hatay'a sahra mutfak gönderdi. AFAD'ın yönlendirmesi ile hizmet verebilecekleri yere ulaşan sahra mutfak, kurulmasının ardından bölgedeki vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Hatay ilimizde depremzede vatandaşlarımıza ilçemizdeki belediyemiz ve kaymakamlığımızın koordinesinde hemşerilerimizin de destekleri ile günlük 10 bin kişilik sıcak yemeği vatandaşlara sunacak sahra mutfağı kurduk. Gönüllü aşçılarımızla birlikte gönderdiğimiz sahra mutfak, hayat normale dönene kadar depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramına devam edecek" dedi.

Manşetler

Serinlemek için girdiği baraj gölünde cansız bedeni bulundu
Burdur’da baraja giren genç kayboldu
Yaşlı kadının cansız bedeni evine 4 kilometre mesafede sulama kanalında bulundu
Mersin’de 23 yaşındaki genç ırmakta boğuldu
Antalya’da otomobilde kilitli kalan çocuğu itfaiye kurtardı
Mağazadan takıları çalan hırsızdan pes dedirten savunma: "Bana borçları vardı"
Yürüyüş sırasında ayağı kırılan vatandaşı AFAD kurtardı
Sürünerek girdiği mağazadan bilezikleri çaldı: 1 milyon TL zarar verdi
Pikapla çarpışan minibüs kıraathaneye daldı: 1 ölü, 3 yaralı
Alzaymır hastası kadın 48 saat sonra sağ bulundu