Cami tuvaletinde 7 milyon liralık çek buldu, "Haramda gözüm yok" diyerek polise teslim etti

ANTALYA (İHA) – Antalya'da bir temizlik görevlisi, cami tuvaletinde bulduğu 7 milyon Türk Lirası değerindeki çeki polis ekiplerine teslim etti.

ANTALYA (İHA) – Antalya'da bir temizlik görevlisi, cami tuvaletinde bulduğu 7 milyon Türk Lirası değerindeki çeki polis ekiplerine teslim etti.

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan 50 yaşındaki Hasan Ateş,cami tuvaletinde bir zarf içinde 7 milyon TL değerinde çek buldu. Çeki sahibine ulaştırmak isteyen Ateş, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Polis ekipleri ise Alanya'da yer alan bir firmaya ait olduğu öğrenilen çeki, sahibine ulaştırmak için araştırma başlattı.

"Haramda gözümüz yok"

Hasan Ateş, cami tuvaletine girdiğinde yerde bir zarf bulduğunu aktararak, "Zarfın içinde çek vardı. Zarfı önce oradaki görevliye, daha sonra ondan alarak akşam polise teslim ettim. Benim okumam yazmam yok ama bana söylediklerine göre çek 7 milyon liraymış. Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Zarfın sahibi tuvalette düşürmüş. Polise teslim ettim. Çeki teslim ettiğim için çok mutluyum. Ailemizden böyle gördük. Haramda gözümüz yok. 6 yıldır belediyenin temizlik işlerinde çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Manşetler

Alanya’da "jandarmayım" deyip hesap ödemeden ayrılan şüpheliye operasyon
Kemer’de kaçak sigara operasyonu: Bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Alanya ve Manavgat’ta kaçak içki operasyonu: 208 litre ele geçirildi
Motosikletle gelerek oto yıkamayı kurşunlayan çete üyelerinin maskesi düştü
Adana’da 22 firari hükümlüye operasyon
Antakya’da hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
İskenderun’da konteyner kentten klima çalan şahıs yakalandı
Hatay’da asayiş denetimi: 28 aranan şahıs yakalandı
Mersin’in ilçelerinde uyuşturucu operasyonu: 26 şahsa işlem yapıldı
Zihinsel engelli şahıs üzerine benzin döküp kendini yaktı: Korku dolu anlar kamerada