Camiye elinde kazma ve ayakkabıyla giren Rus turist sınır dışı edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir camiye sabah namazında cemaat namaz kılarken elinde kazma ve ayakkabısıyla giren alkollü turist, sınır dışı edildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir camiye sabah namazında cemaat namaz kılarken elinde kazma ve ayakkabısıyla giren alkollü turist, sınır dışı edildi. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Hacı Ayşe Çetin Camii'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah namazında cemaat namaz kılarken duvardan atlayarak camiye giren ve alkollü olduğu iddia edilen Rus turist, cami müştemilatından aldığı kazmayı da eline alarak ayakkabıyla camiye girdi. Cemaatin namaz kıldığı anlarda önce kazmayı duvar kenarına bırakıp sonra camları kapatmaya çalışan turistin camiye girişi, o anda olaya şahit olan caminin karşısındaki güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti.

Camiye giren güvenlik görevlileri duvara bırakılan kazmayı alıp Rus turisti camiden çıkardı. İhbar üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakoluna bağlı ekipler tarafından yakalanan Rus turist, mahkeme tarafından sınır dışı edildi.

Manşetler

Antalya’da ekmek fırını olarak kullanılan müstakil yapı alev alev yandı
Dörtyol’da tırla çarpışan tankerin sürücüsü yaralandı
Hatay’da ağaca takılan kediyi itfaiye kurtardı
Serik Devlet Hastanesi tıbbi sekreteri hayatını kaybetti
Antalya’da tarihi eser operasyonu: Milyonluk çok sayıda dedektör ve tarihi sikke ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 2 tutuklama
Hatay’da konteyner yangını büyümeden söndürüldü
Dörtyol’da kasten öldürme hükümlüsü yakalandı
17 aylık bebeğe trafik canavarı böyle çarpmış
Alanya’da sağanak sonrası korkutan manzara