Çatıda mahsur kalan yavru kediler kurtarıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir okulun çatısında mahsur kalan yavru kediler, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir okulun çatısında mahsur kalan yavru kediler, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

İlçe merkezinde bulunan Akalan İlkokulu'nun çatısında kedi olduğunu fark eden okul öncesi öğretmeni, 1 yavru kediyi kendi imkanlarıyla kurtarabildi, ancak çatıda mahsur kalan diğer 2 yavru kedi için ise itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, okulun çatısında mahsur kalan kedileri kurtarmak için çalışma başlattı. Çatıya merdiven uzatarak kedileri bulunduğu yerden indiren itfaiye ekiplerine, okul yönetimi teşekkür etti. Uzun süre aç ve susuz kalan yavru kediler, su ve mama verildikten sonra Gazipaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Manşetler

Isparta’da bir haftada 28 aranan şahıs yakalandı
Hatay’da saman balyası yüklü tır alevlere teslim oldu
Mikserden düşen malzeme motosiklet sürücüsünü ölümle burun buruna getirdi
‘Helal parayla aldım’ dediği çalınan motosikleti 24 saat geçmeden polis tarafından bulundu
Tayin tartışmasında öğretmen eşi ve kayınpederini pompalı tüfekle öldüren zanlı adliyeye sevk edildi
Adana’da çayda kaybolan Ömer 16 gündür aranıyor
Antalya’da motosiklet kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Mersin’de şüpheli ölüm: Parkta cansız bedeni bulundu
Isparta’da narkotikten bir haftada 18 operasyon, 3 tutuklama
Traktörün pulluğuna takılarak ölümle burun buruna gelen çiftçinin korku dolu anları kamerada