Çaya devrilen kamyondaki işçi için arama kurtarma ekipleri seferber oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde tomruk yüklü kamyonun çaya devrilmesi sonucu kaybolan işçiyi arama çalışmaları 2 gündür devam ediyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde tomruk yüklü kamyonun çaya devrilmesi sonucu kaybolan işçiyi arama çalışmaları 2 gündür devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri kayıp işçiyi bulmak için seferber olurken havanın kararmasıyla bugün çalışma sonlandırıldı.

Kaza, Güzelbağ Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi. Geçen yıl orman yangınları sırasında zarar gören orman sahasında kesimi yapılan tomrukları taşıyan Gültekin Alkan idaresindeki 74 AAT 978 plakalı kamyon kontrolden çıkıp Alara Çayı'na devrildi. Araç içerisinde bulunan Gültekin Alkan ve Halil Boztaş yaralı olarak karaya çıkarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine bölgeye Güzelbağ Karakolu'na bağlı jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gültekin Alkan ve Halil Boztaş sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırırken araçta yapılan aramada yolcu konumunda bulunan Sefa Kadıoğlu'na ise ulaşılamadı.

2 gündür kayıp işçiyi arama çalışmaları devam ediyor

Aynı gün başlanan arama çalışmalarına Jandarma Sualtı Arama-Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT, Side Sulatı Arama-Kurtarma ekipleri destek verdi. Bugün sabahın ilk ışıklarıyla başlayan ve çay boyunca botla ve dalgıç adamlar arama faaliyeti yürütülürken, diğer yandan kamyonun altında olma ihtimaline karşı da çalışma yapıldı. Hurdaya dönen kamyon sular içerisinden çıkartılırken Kadıoğlu'na dair bir ize rastlanılamadı. Gün boyunca devam eden çalışmalar havanın kararmasıyla sonlandırıldı. Kadıoğlu'nu arama çalışmalarının yarın sabah tekrar başlayacağı öğrenildi.

Manşetler

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı
Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı
Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar
Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi
Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada