Çaycuma’dan deprem bölgesine soba desteği

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deprem bölgesine pratik sobalar yapılıyor.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deprem bölgesine pratik sobalar yapılıyor.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye'den yardım tırlarıyla bölgeye akın etti. Asrın felaketi olan bölgeye Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de deprem bölgesine destek olmak için Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde okulun atölyesinde pratik soba üretmeye başladı. Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, okulu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. İlk etapta üretilen sobalar tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderilecek. Öte yandan üretilen sobaların sayısını daha da arttırılması planlanıyor.

Manşetler

Paramedik genci darp edip öldürdüler " Maddenin etkisindeydik, öldüğünü polislerden duyduk" dediler
Markette 19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
Park halindeki otomobili benzin döküp kundaklamak isterken kendini yaktı
Antalya’da inşaat malzemeleri deposunda yangın
Ceza yememek için plakayı kapattı: 223 bin 719 TL ceza yedi
Dörtyol’da metruk bina yangını
700 lira için verdiği IBAN, protez bacaklı şahsın hayatını kararttı
50 bin paket kaçak sigara yakalattı, "Ucuza bulunca toplu satın aldım" dedi
Adana’da 19 firari yakalandı
Hırsızlık suçundan 32 yıl hapis cezayla aranan hükümlü, çalıntı motosikletle dolaşırken yakalandı