ÇBK Mersin, İspanyol koç Victor Lapena ile yollarını ayırdı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin, İspanyol koç Victor Lapena ile yollarını ayırdı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin, İspanyol koç Victor Lapena ile yollarını ayırdı.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Koçumuz Victor Lapena ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Her şey için teşekkürler Victor Lapena" ifadeleri kullanıldı.

ÇBK Mersin, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe'yi de çalıştıran Lapena ile geçen yıl Mayıs ayında 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 71-65 yenilen ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Euroleague ikici etap üçüncü haftasında 8 Ocak Çarşamba günü Fransa'nın Landes takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi