ÇEKİLİYORLAR: DEVRİM KÖK İSMİNDE ANLAŞTILAR

ÇEKİLİYORLAR: DEVRİM KÖK İSMİNDE ANLAŞTILAR

CHP Antalya İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Nuri Cengiz ve Nilüfer Deveci’nin Devrim Kök lehine adaylıktan çekileceği iddia edildi.

İl Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Nuri Cengiz, iddiayı reddetmedi. 

Cengiz henüz çekilmediğini ancak görüşmelerinin sürdüğünü belirterek “Doğrudur bu konuyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Nilfer hanım ve Devrim Kök kardeşimizle üçlü olarak ta görüştük. İkili görüşmelerimizi de yaptık. Halen de görüşmelerimiz devam ediyor. Ama henüz alınmış net bir kararımız yok. Şu anda ben çalışma yapmak üzere Alanya’ya gidiyorum. Partimizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Şartlar oluştuğu takdirde partim için fedakarlık yapmaya da hazırım.” Dedi.

İl Başkan Adayı Devrim Kök ise görüşmeleri doğrulayarak “Evet görüşmelerimizi yaptık ve yapıyoruz. Prensip kararlarımızı aldık. Bizler Antalya ve partimiz için her şeyi yapmaya hazırız. Süreç devam ediyor. Muhtemelen yarın veya yarından sonra bir açıklama yapabiliriz. Antalya olarak örnek bir kongre yapmak istiyoruz” dedi.

Devrim Kök lehine çekileceği belirtilen diğer isim Nilüfer Deveci ise telefonlara cevap vermedi. 

ANTALYAHABERAL.COM 

Manşetler

Sahte polisler 7 milyon lira dolandırdı
Geminin altına zulalanan 1,5 milyarlık kokain operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
Otomobilin takla attığı kazada vatandaşlar kaza kavşağına çözüm istedi
Adana’da silahlı saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti
Antalya’da aile faciası: Eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü
Isparta’da 4 büyükbaş hayvan hırsızlığına 2 tutuklama
Trabzonsporlu eski futbolcunun oğlunun öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi
Kovada Gölü’nde kaçak avcılığa gece denetimi
Düğünlerden para çalan zanlı bu kez markette yakalandı
Sinyal kesici cihazla kilitlenmesini engelledikleri araçtan hırsızlık yaptılar