Cengiz Elbeye anıldı

Türk güreşinin efsanevi isimlerinden "Toros kaplanı" lakaplı Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Elbeye, ölümünün 16. yılında anıldı.

Türk güreşinin efsanevi isimlerinden "Toros kaplanı" lakaplı Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Elbeye, ölümünün 16. yılında anıldı.

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi güreş antrenörleri Ali Topal, Ramazan Bözü ve Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi ve Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Ahmet Tunç, Cengiz Elbeye'nin mezarı başında dua etti.

Güreş antrenörü Ali Topal, Cengiz Elbeye ile ilgili yaptığı açıklamada, "Geçmişimizi geleceğimize iyi anlatmalıyız. Onları unutmamalı, unutturmamalıyız. Hedefimiz, Antalya'dan Cengiz Elbeye ve Recep Gürbüz ustalarımız gibi güreş sporuna ismini altın harflerle yazdıracak pehlivanlar çıkarmak" dedi.

Manşetler

Manzara keyfi hastanede son buldu
Dövüş köpeği üretip yavruların kulaklarını kesen işletmeye 323 bin TL ceza
Yola savrulan motosikletin sürücüsü kaskı sayesinde kurtuldu
Antalya’da ATV dereye uçtu, yaşlı adam hayatını kaybetti
Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı
Alacabel’de nisan ayında kar sürprizi, sürücüler zor anlar yaşadı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya 5 yıl hapis