Cenk Tosun, formasını isteyen Cavit ile buluştu

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, enkazdan kurtarıldıktan sonra kendisinden imzalı formasını isteyen Cavit ile tedavi gördüğü hastanede buluştu.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, enkazdan kurtarıldıktan sonra kendisinden imzalı formasını isteyen Cavit ile tedavi gördüğü hastanede buluştu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen çocuklara destekler devam ediyor. Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, enkazdan çıkan küçük Cavit ile dün akşam telefondan görüntülü görüşmüş ve forma sözü vermişti. Cenk ve eşi Ece Tosun, bugün ise Cavit'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. İmzalı formasını da siyah-beyazlı küçük taraftara hediye eden milli futbolcu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Cavit kardeşimle buluştuk" notunu düştü.

Manşetler

Arsuz’da bahçe yangını geniş alana sirayet etmeden söndürüldü
Eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahıs intihar teşebbüsünü canlı yayınladı
Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı