Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı

Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünce il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 49 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünce il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi.

Çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 75 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 4 şahıs, ikamet ve iş yerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 24 şahıs olmak üzere toplam 103 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edilirken, 49 şahıs ise mahkemece tutuklandı.

Bu çalışmalar esnasında 170,07 gram metamfetamin, 167 sentetik ecza, 13 ruhsatsız tabanca ve 5 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ayrıca, trafik ekiplerince trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 20 araca yüksek sesle müzik dinlemekten 26 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

Manşetler

İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü
Tartıştığı akrabasını silahla yaralayıp intihar etti
5 buçuk milyon TL’lik vurgunun ardından emekli öğretmeni de dolandırmaya çalışan sahte başkomiserin ‘suç’ oyununu polis bozdu
Mantar toplamaya giden adam ormanlık alanda ölü bulundu