Cevizli Park hizmete başlıyor

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Pınarbaşı Mahallesi'nde hizmet veren sosyal tesisi Cevizli Park Aile Çay Bahçesi, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Pınarbaşı Mahallesi'nde hizmet veren sosyal tesisi Cevizli Park Aile Çay Bahçesi, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Yaz aylarında hizmet veren Dulkadiroğlu Belediyesi Cevizli Park Aile Çay Bahçesi, hizmete başlıyor. 4 Mayıs Perşembe günü kapılarını misafirlerine açması planlanan Cevizli Park ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hayatın normalleşmesi adına bu gibi tesislerin faaliyete girmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Okay, değerlendirmesinde şunları söyledi:

"Dulkadiroğlu Belediyemizin en çok ilgi gören tesislerinden bir tanesi de Cevizli Park'tır. Bu tesisimiz açıldığı günden bu yana vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle sezonu tamamlamıştır. Pınarbaşı Mahallemiz Kahramanmaraş'ımızın sosyal anlamda ailelerin vakit geçirdiği, havasıyla ve suyuyla dikkat çeken bir bölgedir. Bu bölgenin özelliği yaz aylarında vatandaşlarımızın burada vakit geçirmesidir. Bizler de bu durumu göz önünde bulundurarak burada bulunan parkımızı çay bahçesi haline getirdik. Hizmete açtığımız günden bu yana da vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Yaşamış olduğumuz deprem felaketinin ardından da sosyal açıdan vatandaşlarımızın vakit geçireceği alanlara ihtiyaç var. Bu durumu da göz önünde bulundurarak tesisimiz sezonu açtık. İnşallah vatandaşlarımıza burada her zaman olduğu gibi en güzel hizmeti sunacağız."

Manşetler

Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı