Çevre, doğa ve hayvan polisinden sokak hayvanlarına mama desteği

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri ile gönüllü hayvan severler, sokak hayvanlarına mama verdi.

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri ile gönüllü hayvan severler, sokak hayvanlarına mama verdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polisler merkez Akdeniz ilçesi kırsalında yaptığı çalışmalarda yerleşim yerlerinin kısıtlı olduğu ve ulaşım imkanlarının bulunmadığı yerleri tespit etti. Gönüllü hayvan severler ile birlikte yoğun kar ve yağmur gibi olumsuzlukların da yaşandığı bölgelere mama bırakan ekipler, hayvanlarla yakından ilgilendi.

Yetkililer, olumsuz hava koşullarının devam ettiği bölgelerde zor durumda bulunan hayvanların ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Manşetler

Kontrolden çıkan motosiklet tırın altına girdi, sürücü hayatını kaybetti
Adana’da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü