Ceyhan bayrama hazır

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ekiplerin mesai kavramı olmadan ilçeyi pırıl pırıl yaparak bayrama hazır hale getirdiğini söyledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ekiplerin mesai kavramı olmadan ilçeyi pırıl pırıl yaparak bayrama hazır hale getirdiğini söyledi.

Başkan Erdem, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde mesai kavramı olmadan çalışma yürüttüğünü söyledi.

Ekiplere teşekkür eden Başkan Erdem, dezenfeksiyondan yol yıkamaya, yol süpürmeden ilaçlamaya, konteyner ve yol köpükleme, yıkamadan genel çevre temizliğine kadar Ceyhan'ın karış karış hijyenik ve mis kokulu hale geldiğini ifade etti.

"Temiz Ceyhan güzel bayram" sloganıyla ilçenin bayrama hazır hale getirildiğine söyleyen Erdem, "Anne eli değmiş gibi bir Ceyhan oluşturabilmenin huzurunu yaşıyoruz. İlçe genelinde bayram öncesi, bayram günleri ve sonrasındaki temizlik çalışmalarımız devam edecek. Tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualarla Kutsal Ramazan ayının ardından bayramı birlikte yaşayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Manşetler

İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü
Fuhuşa ’Son durak’ operasyonu: 14 tutuklama
Antalya Büyükşehir davasında Böceklerin tutukluluğuna devam kararı
Ağaca zincirlenen römork reklam panosu oldu, ekipler kaynak makinesiyle müdahalede bulundu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet ve yolsuzluk’ davasında 3. duruşma
Burdur’da samanlık yangını
Antalya’da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim