Ceyhan Belediyesi’nden kentte bayram temizliği

Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelinde bayram temizliği yaptı.

Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelinde bayram temizliği yaptı.

Kent genelinde bayram boyunca halk sağlığı ve hijyeni konusunda vatandaşların sıkıntı yaşamaması için çalışan Ceyhan Belediyesi, ana caddeleri ve kaldırımları ilaçlı su ile yıkadı. Atatürk Caddesi'nden başlayıp Kızılay Caddesi'nden devam eden temizlik çalışması, İnönü ve Orhan Ekinci Bulvarı'nın sonuna kadar çift yönlü olarak devam etti. İlçedeki parkların, yeşil alanların bakım onarım çalışmalarını da yapan ekipler, mahalledeki rutin konteynerleri tazyikli su ile yıkayarak dezenfekte çalışmalarını da arttırdı.

Ceyhanlıların Kurban Bayramı'nda hiçbir sıkıntı yaşamaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "vatandaşların sağlığı ve huzuru için bayram süresince mesaimize devam edeceğiz" dedi.

Temizlik çalışmasının başında Belediye Başkanı Kadir Aydar'ı gören vatandaşlar, Başkan Aydar ile sohbet edip, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Manşetler

Antalya’da genç kadının ölümüyle ilgili eşi tutuklandı
Dünyaca ünlü sahilde can pazarı: 2 kardeş kurtuldu, kuzen hayatını kaybetti
Konya-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Adana’da otomobil sulamana kanalına düştü
Pencereden bakan ev kedisi itfaiyeyi alarma geçirdi
Motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü ağır yaralandı
Foseptik çukuruna düşen 10 yaşındaki çocuk operasyonla kurtarıldı
Antalya’da eğlence mekanını kurşunlayan şüpheli tutuklandı
Burdur’da 5.7 büyüklüğündeki deprem tatbikatında gerçeği aratmayan görüntüler
Sahil kenarındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor