Ceyhan’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kilo 405 gram uyuşturucu maddesi ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Civantayak Mahallesi'nde A.S. (38) ve H.B.A. (16) isimli şahısların uyuşturucu sattığını belirledi. 2 kişinin evine baskın düzenleyen ekipler, evde yaptıkları aramada, kilo 405 gram tütünle karışık sentetik kannabinoid katkılı madde, 48 gram metamfetamin, 0,3 gram eroin, 15 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi ve 7 bin 565 lira para ele geçirildi.

2 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu kullandığı tespit edilen A.A. (32), A.G.(37) ve U.S. (40) ise haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Manşetler

Engelli oğlu için falezlere çıktı, 2 saatte ikna edildi
Mersin’de milyarlık yasa dışı bahis operasyonu: 9 tutuklama
Köpeği av tüfeğiyle öldürdü, gözaltına alındı
Evinde çıkan yangında yaralanan adam 3 ay sonra hayatını kaybetti
Cenaze aracını "Özgür bunu bize nasıl yaptın" diyerek yolladı
Evinin bahçesinde define arayan şahıs, 40 metre derinlik ve 3 metre genişlikte kuyu açtı
Köprüden düşerek akıntıya kapılan çocuk hayatını kaybetti
Mersin’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 555 kişi yakalandı
Anestezi teknikeri hastanenin otoparkında ölü bulundu
Yanındaki kadını öldürüp aynı silahla intihar etti